ZILE TRISTE pentru Pierce Brosnan! Fiica actorului a murit de cancer

Distribuie

Actorul irlandez Pierce Brosnan este îndurerat de pierderea lui Charlotte, fiica lui vitregă în vârstă de 42 de ani, care a murit pe 28 iunie, după o luptă de trei ani cu cancerul ovarian. Charlotte a trăt o soartă asemănătoare cu cea a mamei sale, Cassandra care a murit de aceeaşi boală, în urmă cu 22 de ani.

Charlotte a luptat împotriva cancerului cu graţie şi umanitate, cu curaj şi demnitate„, a spus Pierce Brosnan, într-un comunicat de presă oficial.
Pierce Brosnan a adoptat-o pe Charlotte oficial în 1986, când Cassanda după moartea primului soţ, Harris s-a recăsătorit cu actorul.

(Charlotte alături de soţul ei, Alex Smith.)

Pe 28 iunie, fetiţa mea Charlotte Emily a trecut în nefiinţă mai înainte de vreme din cauza unui cancer ovarian. A fost înconjurată de soţul ei, Alex, de cei doi copii, Isabella şi Lucas, dar şi de fraţii ei Christopher şi Sean. Charlotte s-a luptat cu aceasta boală cu demnitate şi curaj. Inimile noastre sunt mâhnite în această perioadă. Ne rugam pentru ea şi pentru  ca leacul pentru această boală să fie găsit în curând. Va mulţumim tuturor pentru condoleanţele sincere„, a mai adăugat actorul.

Mama lui Charlotte, Cassanda care a murit de aceeaşi diagnoză în 1991 la vârsta de 43 de ani a fost diagnosticată de cancer, puţin timp după căsătoria cu Pierce Brosnan. Mai mult decât atât, bunica Charlottei, de asemenea a murit de cancer ovarian.


(Pierce Brosnan şi soţia sa, Casanda)

Amintim că Pierce Brosnan, în vârstă de 60 de ani, a jucat în patru filme rolul spionului britanic James Bond.  Actorul de origine irlandeză a  mai jucat în  „Cascada Seraphim”, în musicalul „Mamma Mia”  thrillerul politic „Marioneta/ The Ghost Writer”, de Roman Polanski şi altele.


Distribuie