VIDEO şi FOTO Timur Rodriguez, în Moldova: „Demult mi-am dorit să ajung în Chişinău, este un oraş superb”

Distribuie

Cântăreţul rus Timur Rodriguez a venit în Chişinău weekendul trecut, pentru a bucura publicul dintr-un club din Capitală cu un show incendiar. Celebrul interpret a aşteptat cu anticipaţie momentul când va aduce la Chişinău nebunia ritmurilor muzicii sale care a spart toate topuri din Rusia.

În sfârşit am ajuns acolo unde mi-am dorit de mult timp. Activitatea mea este una fructuoasă, am destule concerte. La spectacolele mele vine multă lume, oamenii cunosc pe dinafară versurile”, a spus Timur Rodriguez.

Timur Rodriguez a fost cunoscut iniţial, fiind un membru al Comedy Club-ului rusesc, însă  datorită pasiunii înnăscute pentru muzică, acesta a ales să-şi facă o carieră de artist. În scurt timp vedeta moscovită a devenit unul  dintre cei mai apreciaţi interpreţi din Rusia, iar piesele pe care le interpretează sunt în toate topurile din Rusia.

“Chişinăul este un oraş superb. Asta chiar dacă e noapte şi nu am reuşit să văd prea multe. Condiţiile din hotel sunt foarte bune, deşi nu am petrecut prea mult timp acolo. Sper că în club va veni, în special, publicul dornic de petrecere”, a menţionat interpretul.

Am un cântec nou. Sper să fie pe placul mai multor persoane, mai ales că este continuarea piesei mele out in space”, a precizat Timur Rodriguez.


Chiar şi faptul că mai multe zboruri au fost amânate, iar artistul a fost nevoit să aştepte ore întregi în aeroport,  nu l-au indispus pe Timur, iar concertul a fost unul de excepţie.


Distribuie