(VIDEO) Natalia Gordienko se face prezentatoare TV

Distribuie

Interpreta Natalia Gordienko s-a apucat de televiziune. Artista va avea un top al său la Muz TV. Este pentru prima dată când cântăreaţa va apărea pe micile ecrane în calitate de prezentatoare TV.

Natalia Gordienko va apărea pe micile ecrane cu emisiunea „Top Natalii Gordienko”. Interpreta spune că ar vrea să înveţe cât mai repede meseria de jurnalist: „Nu sunt jurnalist, din această cauză e mai greu pentru mine. În top vor apărea toţi interpreţii, nu o să am anumite preferinţe”.

Cu toate acestea, interpreta nu se lasă de muzică, mai mult de atât, va organiza şi evenimente pentru că vrea să-şi deschidă şi o agenţie specializată în acest domeniu.

Vedeta susţine că devine deja tradiţie ca interpreţii să se facă şi prezentatori TV. „Pot da şi exemple: Cornelia Ştefăneţ, Nelly Ciobanu, Aura, Adrian Ursu. Îmi doresc demult acest lucru”, a declarat Natalia Gordienko.

Filmările deja au început. În prima zi au fost filmate promo-ul cât şi prima emisiune. Acestea au avut loc la o piscină din Chişinău, pe o temperatură de + 40 de grade.

Cântăreaţa a declarat pentru unica.md că este încântată de noul job şi nu exclude faptul că ar putea deveni a doua pasiune.

Emisiunea va apărea în fiecare duminică la 21:30 şi va putea fi urmărită în reluare marţi la 19:30 sau joi la orele 14:00.Foto: unica.md


Distribuie