VIDEO Moldoveanca Xenia Deli, despre rolul său într-un film de la Hollywood: Americanii pot fi cuceriţi prin sinceritate

Distribuie

XeniaDeli, originară din Moldova este în cautarea visului american. Pe lângă faptul că este model de succes în SUA, Xenia a devenit recent şi actriţă, debutând cu un mic rol într-o producţie de la Hollywood. Moldoveanca a fost aleasă dintre sute de pretendente pentru un rol într-o producţie americană. Invitată la Publika TV, Xenia a vorbit despre realizarea visului american, dar şi despre ce planuri mai are.

În filmul american destinat tinerilor, Xenia a jucat rolul de Miss Univers. Tânăra a dezvăluit că secretul succesului ei este sinceritatea, prin care de altfel, a şi cucerit echipa de producţie, scrie Publika.md.

Le-am arătat americanilor cum sunt de fapt şi cred că acest lucru i-a impresionat. Americanii pot fi cuceriţi prin sinceritate, pentru că în America sunt foarte puţini oameni sinceri. Ei luptă doar pentru atingerea unor scopuri„, a declarat Xenia.

Tânăra actriţă spune că a muncit mult în acest proiect. Cu toate acestea, visul ei este să apară în pelicule cu bugete mari, alături de nume celebre.

Încă nu mi-am atins scopul. Vreau să continui cariera de actriţă şi să reprezint Moldova peste hotarele ei. Îmi doresc să obţin roluri mari„, a precizat tânăra.

Întrebată ce sfaturi le-ar da tinerelor care visează să devină actriţe, Xenia s-a referit la mai multe aspecte pe care le consideră importante. 

Le urez să aibă multă răbdare pentru că lucrurile bune nu vin atât de repede. Le urez fetelor care vor să devină actriţe să meargă înainte cu încredere în forţele proprii„, a mai adăugat Xenia Deli.

Tânăra actriţă a mai spus că intenţionează să se stabilească definitiv în America, dar că nu va înceta să revină periodic în Moldova.

 


Distribuie
..