VIDEO Johnny Depp s-a sărutat pe BUZE cu un BĂRBAT

Distribuie

Actorul Johnny Depp şi-a arătat sentimentele în ochii fanilor, sărutându-se pe buze cu prezentatorul Jimmy Kimmel. Fiind prezent la emisiunea acetuia, la postul de televiziune ABC, pentru a-şi promova noul său film „The Lone Ranger”, actorul a primit o serie complimente despre „chipul său frumos” din partea moderatorului.

Jimmy Kimmel a declarat în direct că o mulţime de fani, în special femei, s-au adunat în faţa stadionului din Hollywood pentru a admira măcar pentru câteva clipe „chipul atrăgător” al actorului.

După complimetele auzite, actorul nu şi-a putut stăpâni emoţiile şi l-a  sărutat pe Jimmy nu doar o singură dată, ci de trei ori.

„Nici în liceu nu am primit atâtea sărutări de la fete“, a fost prima replică a prezentatorului TV după sentimentele manifestate de  Depp. Prezentatorul a rămas flatat de gestul actorului, iar după ce a depăşit starea de şoc, emisiunea a continuat.

Johnny Depp este unui dintre cei mai solicitaţi actori de la Hollywod. Bărbatul s-a remarcat prin  roluri din cele mai bizare. Printre personajele care au rămas în istoria cinematografiei se numără cel al simpaticului proprietar al unei fabrici de ciocolată, Willy Wonka, şarmantul vampir Barnabas din „Dark Shadows“, Omul-Foarfece din producţia cu acelaşi nume, Pălărierul din basmul clasic „Alice în Ţara Minunilor“ şi cel al căpitanului Jack Sparrow din seria de succes „Piraţii din Caraibe“.

Depp și-a croit cariera prin roluri din cele mai bizare. Printre personajele care au rămas în istoria cinematografiei se numără cel al simpaticului proprietar al unei fabrici de ciocolată, Willy Wonka, șarmantul vampir Barnabas din „Dark Shadows“, Omul-Foarfece din producția cu același nume, Pălărierul din basmul clasic „Alice în Țara Minunilor“ și cel al căpitanului Jack Sparrow din seria de succes „Pirații din Caraibe“.

Distribuie
..