Victoria Beckham vorbește despre divorț și tensiunile dintre ea și David

Distribuie

Victoria și David Beckham au fost în centrul unor zvonuri privind divorțul dintre lor.

Aflaţi tot timpul în centrul atenţiei, David şi Victorai Beckham nu au fost ocoliţi nici ei de diverse zonuri, iar ultimul se referă la iminenta lor despărţire.

 

“Nu am ascultat sau comentat niciodată zvonurile”, a declarat ea. “Sunt binecuvântată să am un soţ minunat şi copii frumoşi, sănătoşi şi fericiţi. Călătorim mult datorită afacerilor sau acţiunilor umanitare, dar ne găsim mereu timp pentru noi ca şi cuplu şi pentru familia noastră. David şi cu mine nu avem nimic de dovedit. Ne iubim unul pe altul, avem grijă de noi şi suntem parteneri şi părinţi puternici”.

 

Victoria a mărturisit căt de greu este să menţină un echilibru între carieră şi viaţa de familie, spunând că nu există o soluţie magică.

 

“Sunt la fel ca toate mamele care muncesc, dar am şi un ajutor suplimentar”, a spus ea, povestind cum jonglează între teme, lecţiile de balet, antrenamentele de fotbal, întâlnirile de afaceri şi călătorii.

 

Victoria nu ar schimba nimic în viaţa şi cariera ei şi are şi un mesaj inspiraţional pentru toate femeile. “E bine să aveţi visuri măreţe. Nimic nu vă împiedică sa faceţi ceea ce vă doriţi dacă munciţi mult, vă concentraţi şi aveţi dorinţa de a învăţa”.

beckham

viva.ro


Distribuie
..