Victoria Beckham este omagiată. Vezi după ce criterii îşi trăieşte viaţa

Distribuie

Victoria Beckham, împlineşte astăzi, 17 aprilie, 39 de ani. La această vârstă, aceasta se poate considera deja o femeie împlinită, având o frumoasă carieră de interpretă în spate, devenind mamă a patru copii şi fiind soţia celui mai dorit de femei fotbalist din lume. Iată după ce se conduce în viaţă vedeta.

Victoria Beckham este un adevărat exemplu pentru femeile care sunt de-a dreptul înspăimântate de faptul că nu vor mai putea avea o carieră atunci când îşi întemeiază o familie. Aceasta a făcut de toate în această viaţă pentru a fi fericită. A făcut carieră muzicală, s-a căsătorit cu unul dintre cei mai râvniţi bărbaţi ai Americii, şi-a pus silicoane, iar până la urmă le-a scos definitiv, a devenit mamă a patru copii iar acum este designer, un lucru la care visa din copilărie.

Se pare că e nevoie de multă voinţă pentru a reuşi să faci o mulţime de lucruri cu succes. Vedeta mărturiseşte după ce criterii se conduce în viaţă.

 Mama sa a învăţat-o să nu-şi expună niciodată corpul în faţa tuturor. Dacă doreşte să poarte o bluză mai decoltată, atunci va trebui să-şi astupe în totalitate picioarele, iar dacă doreşte să-şi expună picioarele, va trebui să excludă decolteul.

Aceasta nu poartă încălţăminte pe talpă plată, pentru că nu se poate concentra.

Pantalonii trebuie să fie atât de luni, încât să acopere aproape toată încălţămintea. Acest lucru face ca picioarele să arate mai lungi.

Dacă nu eşti atât de înaltă precum ţi-ai dorit, poartă tocuri.

Vedeta afirmă că se consideră o femeie fericită la cei 39 de ani ai săi. Aceasta mărturiseşte că este mândră de faptul că încă are  o viaţă sexuală activă cu soţul ei David.


Distribuie
..