VESTE TRISTĂ despre fiica lui Whitney Houston! CE AU DECIS MEDICII

Distribuie

După ce a fost găsită în stare de inconștiență de soțul ei și resuscitată, Bobbi Kristina, fiica lui Whitney Houston este într-o stare destul de gravă: creierul i-a fost afectat.

Se pare că tânăra de 21 de ani a suferit o inflamație la nivelul creierului, iar medicii americani au decis să o plaseze în comă indusă. Bobbi Kristina, fiica de 21 de ani a lui Whitney Houston, a fost găsită, sâmbătă, în stare de inconștiență, în cadă, în propria casă din orașul Roswell, SUA.

Bobbi Kristina „nu respira” atunci când soţul ei şi un prieten au găsit-o, sâmbătă în jurul orei 10.25. Soțul lui Bobbi Kristina a început imediat manevrele de resuscitare, chiar înaintea sosirii ambulanței. Ea a fost apoi transportantă la spitalul Roswell’s North Fulton, unde medicii au reușit să o readucă la viață.

Poliţia americană a început o anchetă în acest caz și a efectuat deja o percheziţie în reşedinţa tinerei, căutând droguri, dar nu a descoperit astfel de substanţe, potrivit TMZ.com.

În urmă cu trei ani, pe 11 februarie, Whitney Houston a fost găsită moartă în cadă la hotelul Beverly Hilton. Autopsia a dezvăluit că artista s-a înecat în apă „extrem de fierbinte”. Poliţia a stabilit că a fost o moarte accidentală, ca urmare a unei boli de inimă şi a consumului de cocaină.

 


libertatea.ro


Distribuie
..