VESTE TERIBILĂ! Una dintre cele mai cunoscute cântărețe, diagnosticată cu o BOALĂ GRAVĂ

Distribuie

Cunoscuta cântăreață a primit o veste teribilă. Artista a fost diagnosticată cu boala gravă, afecțiune ce apare de obicei la persoanele trecute de 50 de ani.

Potrivit Mirror, Jessie J a fost diagnosticată cu Parkinson.Boala Parkinson este o boală degenerativă ce survine în urma distrugerii lente și progresive a neuronilor. Întrucât zona afectată joacă un rol important în controlul mișcărilor, pacienții prezintă gesturi rigide, sacadate și incontrolabile, tremor și instabilitate posturală. Tulburările legate de boala Parkinson apar cel mai adesea între 50 și 70 ani; vârsta medie de apariție a bolii este de 57 ani.

Cântăreaţa a speră să reuşească să depăşească momentele dificile şi să-şi ţină sub control această afecţiune.

„Nu ştiu dacă o să pot să ţin sub control această afecţiune atât de mult cât mi-aş dori. Nu am făcut niciodată playback, dar nu se știe niciodată la ce te supune viața”, a declarat artista cu privire la ultimele veşti neplăcute despre sănătatea ei.

Jessie J, una dintre cele mai apreciate cântăreţe la nivel mondial, s-a făcut remarcată pentru prima dată cu piesa „Price tag”, după care au urmat multe alte hit-uri ca de exemplu „Domino” sau „Bang Bang”.

libertatea.ro


Distribuie