VESTE ŞOC: Fiica lui Whitney Houston se mărită cu FRATELE EI

Distribuie

Fiica regretatei artiste Whitney Houston, şi băiatul pe care cântăreaţa l-a crescut de la vârsta de 12 ani au o relaţie amoroasă şi vor în scurt timp să se căsătorească. Bobbi Kristina Brown şi Nick Gordon au crescut împreună şi erau consideraţi fraţi, însă după moartea cântăreţei în 2012, cei doi s-au apropiat mai mult decât ar trebui, într-o relaţie de soră-frate.

Vestea că fiica lui Whitney şi fiul adoptiv se iubesc a scandalizat întreaga lume, însă asta nu i-au împiedicat pe cei doi să continue relaţia. În prezent cuplul s-a logodit şi intenţionează să se căsătorească, deşi bunica tinerei este absolut împotrivă.

Da, eu şi Nick ne-am logodit. M-am săturat să aud oameni spunându-mi ”eşti logodită cu fratele tău, dacă Whitney ar fi în viaţă, aţi mai fi îmrepună, ar aproba asta?” Lăsaţi-mă să clarific ceva. Nici măcar nu suntem fraţi  de sânge şi nici nu e frate adoptiv. Mama nu l-a adoptat niciodată„, a scris Bobbi pe o reţea de socializare.

Potrivit presei americane, Nick Gordon a fost adoptat, neoficial, de Whitney acum zece ani.

Mama a fost cea care a zis că știe că la un moment dat aveam să ieșim împreună. Mama mă cunoaște mai bine decât oricare dintre voi”, a adăugat tânăra.

Mama lui Whitney susţine că, de vreme ce tinerii au crescut împreună, relaţia lor este „aproape un incest”.
Tânăra este hotărâtă se să căsătorească cu Nick şi nu ia în consideraţie părerea bunicii.


Distribuie