Veste ORIBILĂ pentru Oana Zăvoranu! Nu credea că poate să i se întâmple ASTA

Distribuie

De ziua ei, Oana Zăvoranu a primit o veste proastă de la tribunal. Judecătorii au amânat pronunţarea sentinţei în procesul în care bruneta cere daune morale unui bărbat pe care l-a acuzat de tentativă de viol.

Oana Zăvoranu nu uită şi nu iartă prea uşor, în războiul pe care- l duce cu duşmanii săi declaraţi. Vedeta se judecă de ceva timp cu Haljini Haljin, bărbatul sub acoperişul căruia a locuit cu chirie în 2011, la scurt timp după divorţul de Pepe, notează libertatea.ro.

Bruneta i-a intentat acestuia un proces în care-i cere daune morale şi materiale, în urma unor declaraţii pe care le-a făcut la adresa ei, dar şi din cauza faptului că, spune Zăvo, bărbatul ar fi încercat s-o violeze.

Martor în dosarul aflat pe rol la Tribunalul Bucureşti îi este chiar fostul ei iubit, Răzvan Dumitrescu. Ieri, chiar de ziua ei, când vedeta aştepta sentinţa, aceasta a aflat că instanţa a amânat cu o săptămână pronunţarea. Apelul pe care chiar Haljini Haljin l-a făcut a avut până acum trei termene de judecată, în care au fost solicitate şi administrarea unor probe suplimentare.


Distribuie
..