Veste de ultimă oră de la Oana Zăvoranu! FOTO în articol

Distribuie

După săptămâni întregi de negocieri, iată că momentul mult aşteptat a sosit. Zilele acestea, Oana Zăvoranu va bate palma cu producătorii show-ului „Dancing With The Stars”, proiect pregătit de Antena 1.

Cel mai mare show din grila de toamnă a Antenei 1 se apropie cu paşi repezi. Emisiunea-spectacol „Dancing With The Stars” este un format internaţional achiziţionat de trustul Intact, în care perechile, 12 la număr, sunt formate dintr-o vedetă şi un coregraf profesionist, fără să existe însă cazuri umanitare la mijloc, scrie ziarulring.ro. 
 
Emisiunea urmează să fie lansată pe 20 septembrie şi se va finaliza la jumătatea lunii decembrie. Dar cum socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg, iată că au apărut şi primele piedici… Antrenamentele ar fi trebuit să înceapă zilele acestea, însă recentele evenimente care au afectat trustul Intact le-au dat producătorilor planurile peste cap.
Din informaţiile noastre, nimic nu stă însă în calea Monei Segall, „creierul” din spatele producţiei, care face tot ce-i stă în puteri pentru a duce la bun sfârşit noua provocare.


Distribuie
..