VESTE BUNĂ pentru cei care adoră muzica HIP-HOP! Chişinăul deschide uşile unui nou FESTIVAL

Distribuie

Pe data de 23 octombrie, Chișinăul va fi gazda primului Festival de Hip-Hop din Moldova – „Hip-Hop Ș-așa”. Cei mai buni hip-hoperi din Moldova vor fi pe aceeași scenă cu “veterani” ai genului, din Rusia și România.

Vor fi prezenți Guz și Kapushon, Mani, Unda Comună, 3DRap, Vigi, Inflamabil, SGSS,Krollikan si Viteazu, Traian, Poetu Pervers, Swoad, Trupa RUPT și Alex Calancea dar și invitați speciali din Rusia și România.

“Această idee s-a născut acum mai bine de doi ani, dar abia acum am hotărât că suntem pregătiți să ne apucăm de ea” , ne-au declarat organizatorii. Muzica Hip-Hop devine tot mai populară, iar publicul iubitor al genului, din Republica Moldova, merită să aibă un astfel de festival la ei în țară.

În Statele Unite ale Americii sunt multe astfel de festivaluri și sunt mai mult decât populare, biletele se vând ca pâinea caldă și vedete mari, ca Jay Z de exemplu, se implică personal ca ele să aibă loc. Acolo, un astfel de festival durează 2-3 zile.

Festivalul va cuprinde 6 ore de muzică hip hop de la mai mult de 10 artiști din țară și invitați speciali din Rusia și România.

Pe scenă vor evolua acei interpreți moldoveni care s-au evidențiat mai mult în ultimii ani. Din Rusia va veni grupul Triada și rapperul Slim, membru al grupei CENTR, iar din România vor veni BUG Mafia.

Este pentru prima dată în Republica Moldova când pe scenă vor urca nume importante al Hip-Hopului din Rusia și România.

Biletele au fost puse în vânzare ieri, 6 octombrie , și pot fi procurate contra sumei de 100 de lei  în toate oficiile Acord Travel, sau online pe iTicket.md.


Distribuie
..