Vedetele şi FANTEZIILE lor SEXUALE

Distribuie

Parcă apar fără voia noastră, din senin şi ne sperie prin îndrăzneala de care dau dovadă… fanteziile sexual sau acele imagini mentale care te motivează sexual. Iată care sunt vedetele cele mai dezinhibate.

Eva Longoria a mărturisit că îi place să fie dominată în pat: : „Îmi place să am mâinile legate cu eşarfe de mătase, ador bărbaţii care ştiu să preia controlul. E ceva foarte sexy în a fi supusă!” Iar pe vremea când era căsătorită cu Tony Parker, Eva Longoria a făcut public faptul că adora să îi îndeplinească soţului ei toate fanteziile: de la plimbări goală prin casă până la achiziţionarea celor mai ciudate jucării sexuale.

Madonna nu se dezminte de la extravaganţa cu care ne-a obişnuit cu atât mai mult atunci când vorbeşte despre sex. Diva sexy îşi doreşte să facă sex în public… cu o femeie.

Rihanna are fantezii cu  mult dorita Cheryl Cole: “Mi-ar plăcea să o văd la muncă. De exemplu să cureţe podeaua. Să adune lucruri de pe jos. Să se aplece”.

Declarându-se foarte deschisă la provocări cu femei, Christina Aguilera a susţinut, înainte să-l cunoască pe soţul ei,: „ele au buzele moi şi mai drăguţe”. Cântăreaţa a încercat tot ce se putea încerca. Dar, cum orice căsătorie te schimbă puţin, recent Christina a revenit asupra fanteziilor ei sexuale. Aceasta a mărturisit că ea şi soţul ei se îmbracă frecvent în costume de medic şi că şi-ar dori să facă dragoste într-un spital.

Înainte să se îndrăgostească de Brad Pitt, Angelina Jolie era celebră pentru viaţa ei destul de zbuciumată; a recunoscu de mai multe ori, în public, că printre fanteziile ei sexuale se numără sado-masochismul sexual şi violul aranjat. Jenny Shimizu, fosta ei parteneră, a declarat cu ceva vreme în urmă că la întâlnirile amoroase, Angelina Jolie prefera măştile, hainele din piele şi lanţurile.


Distribuie
..