Vedete frumoase, care au exagerat cu operațiile estetice

Distribuie

Unele vedete, din dorința de a părea mereu tinere au cam exagerat cu operațiile estetice, astfel încât au ajuns să arate ciudat. Ba chiar să se urâțească. Și așa frumoase erau în tinerețe… Și poate că ar fi fost frumoase și ca doamne mai în vârstă, dacă nu ar fi intervenit peste schimbările naturale ale trecerii timpului.

Vedeta are 53 de ani și a fost mereu drăguță, simpatică. Părea o prezență caldă și inocentă, cu buclele ei blonde și zâmbetul amețitor. Totuși, speriată că o să îmbătrânească și chipul o să-i fie năpădit de riduri, Meg Ryan a apelat la mult prea multe operații estetice, iar acum are fața schimonosită, ciudată. Nici urmă de femeia sexy și frumușică din trecut.

 

Donatella Versace

 

Donatella are 60 de ani. Ea nu a fost vreodată foarte frumoasă sau finuță, dar a exagerat cu botoxul și cu acidul hialuronic injectat în buzele oricum foarte cărnoase. Sora celebrului designer Gianni Versace exagerează și cu bronzul, astfel încât pielea ei de pe mâini și piept este extrem de ridată.

 

Priscilla Presley

 

Fosta soţie a regelui muzicii rock a vrut să-şi facă faţa să pară mai tânără cu ajutorul injecţiilor, dar medicul la care s-a dus în 2003 a spus că are un produs mai bun decât botoxul. Din păcate, acest produs era silicon de proastă calitate, adus ilegal din Argentina, iar Priscilla Presley s-a ales cu cocoloaşe pe toată faţa şi în buze. Vedeta are acum 70 de ani și are un aspect ciudat. Are pielea mult prea întinsă pentru vârsta ei, încât arată ciudat.

 

Melanie Griffith

Soția lui Antonio Banderas are 58 de ani și, din păcate, a apelat la operații estetice care i-au stricat frumusețea. Melanie Griffith are fața umflată și arată mereu de parcă ar fi avut o noapte grea sau ar fi băut în exces.

viva.ro


Distribuie
..