Vedete cu dinţii GROAZNICI! Iată cine ar trebui să zâmbească mai puţin. FOTO

Distribuie

Nu toată lumea se naşte cu dinţi perfecţi, dar de la vedete ne aşteptăm la frumuseţe şi strălucire. Iată câteva vedete foarte la modă care au dinţi urâţi sau strâmbi şi care ar trebui să investească în aparate dentare sau tratamente de albire.

Poate pentru că este canadiancă la origini, Avril Lavigne nu a prea dat atenţie dinţilor încă din copilărie, aşa cum fac americanii, obsedaţi de perfecţiunea danturii. Având în vedere că este cântăreaţă, poate că ar trebui să meargă la dentist să-şi aranjeze puţin zâmbetul, scrie unica.ro

Avril Lavigne

Englezii nu sunt faimoşi pentru dinţii lor impecabili, ba chiar dimpotrivă. Dar Jeremy Clarkson este unul dintre ce mai cunoscuţi oameni de televiziune din Marea Britanie şi unul dintre cei mai bogaţi englezi în viaţă, deci poate că ar trebui să mai lase din bugetul pentru cea mai nouă maşină de curse şi să meargă la dentist.

Jeremy Clarkson

Dentiştii lui Gary Busey ar trebui daţi în judecată. Actorul nu a fost niciodată pe listele de „cei mai sexy bărbaţi”, dar asta nu înseamnă că trebuie să aibă dinţii atât de neîngrijiţi. Poate că accidentul groaznic de motocicletă pe care l-a suferit în 1988 are ceva de-a face cu aspectul ciudat al dinţilor lui Busey.

Gary Busey

Kirsten Dunst a intrat în inimile noastre încă de mică, în filme ca „Interviu cu un vampir”, „Jumanji” sau „Spitalul de urgenţă”. Dar dinţişorii ei adorabili şi strâmbi nu mai au ce căuta în gura unei actriţe care câştigă milioane de dolari anual. 

Kirsten Dunst


Distribuie
..