Vedete care AU STAT PE STRĂZI înainte de a deveni celebre

Distribuie

Acum au milioane de dolari în conturi și locuiesc în case luxoase, dar înainte locuiau pe străzi.

Carmen Electra este una dintre cele mai sexy femei din lume, dar înainte de a juca în filme, a fost fără adăpost. Actrița a ajuns săracă, după ce iubitul ei i-a furat banii. În perioada în care nu avea unde să locuiască a fost în turneu cu Prince. Viața ei a început să se îmbunătățească după ce a obținut roluri în „Baywatch” și „Single Out”.

Jennifer Lopez obișnuia să doarmă în studioul de dans, pentru că nu avea o locuință, la începutul carierei. Rolul din „In Living Color” i-a schimbat viața și a ajutat-o să devină vedeta de astăzi.

Halle Berry este o altă actriță care a trecut prin momente grele. Înainte de a deveni una dintre cele mai sexy femei de la Hollywood, a locuit pe străzile din Chicago sau în adăposturi. Vedeta a declarat, de nenumărate ori, că experiența a ajutat-o să se descurce singură.

Steve Jobs este cunoscut, acum, în toată lumea, dar începutul carierei sale nu a fost deloc ușor. În timpul studenției, a fost fără adăpost. Locuia la prieteni, iar pentru a avea bani de buzunar, returna sticle de cola.

 David Letterman a locuit în camioneta lui, la începutul carierei sale în Los Angeles. Ulterior, a început să scrie glume pentru Jimmy Walker, iar apoi a devenit gazda show-ului care l-a făcut celebru.

Jim Carrey a crescut în sărăcie. Tatăl său lucra din greu, pentru a-l întreține pe el și pe cei trei frați, dar și-a pierdut slijba și au ajuns să locuiască într-un camion. La 15 ani, actorul a renunțat la școală și s-a angajat ca om de serviciu, pentru a-și ajuta familia.

 Daniel Graig nu a fost mereu actorul sexy de astăzi. Pe când se lupta să devină actor, a dormit pe băncile din parcuri și a declarat că „am făcut lucruri îngrozitoare, pentru a supraviețui, pentru că nu aveam bani”.

viva.ro


Distribuie
..