Valeri Meladze divorţează după o căsnicie de 18 ani. Vezi ce avere îi revine soţiei artistului

Distribuie

Cântăreţul rus Valeri Meladze devorţează de soţia sa, după 18 ani de căsnicie. Aşa cum informează ziarul „Сегодня”, artistul în vârstă de 48 de ani a depus declaraţiile oficiale cu privire la divorţul cu soţia sa, Irina. Cererea de divorţ a fost depusă la una dintre instituţiile judecătoreşti din Moscova, în care se constatează faptul că din anul 2012, relaţia dintre Irina şi Valeri a luat sfârşit, prin urmare, nu mai există loc pentru o eventuală împăcare.

 Fosta soţie a artistului a confirmat informaţia cu privire la destrămarea relaţiei şi a dat acord pentru divorţ. Astfel că, după pronunţarea divorţului, Irina şi cele trei fete ale artistului vor primi ca avere o casă, un apartament şi o maşină de business class. 

Amintim că Valeri Meladze a recunoscut că se află într-o relaţie nelegitămă, de ani buni cu fosta solistă a trupei Viagra, Albina Djanabaeva. Cei doi au împreună un fiu, care a fost numit Constantin, în numele celebrului frate al cântăreţului. Mai mult decât atât, că tot oficial, Valeri va divorţa de soţia sa, Albina a declarat că planifică naşterea celui de-al doilea copil. 


Distribuie
..