Valentina Naforniţă, în lenjerie intimă pe scenă. VIDEO

Distribuie

Talentata moldoveancă Valentina Naforniţă, pe lângă faptul că este frumoasă, este şi foarte sexy. A avut numeroasele roluri, iar acum aceasta a obţinut unul unde apare mai puţin îmbrăcată, foarte jucăuşă şi foarte sexy.

Valentina Naforniţă este moldoveanca care s-a bucurat de un succes grandios în întreaga lume, câştigând concursul BBC Cardiff  Singer of the World.

Jurnaliştii au filmat un mic filmuleţ cu aceasta, în care artista spune că a muncit foarte mult până a ajuns aici. De asemenea, ea a spus: „Atunci când ţi se oferă un rol, trebuie neapărat să-l îndrăgeşti şi să fie preferatul tău la acel moment, pentru că numai aşa o să poţi să-l interpretezi la cel mai înalt nivel.”

Ea a mai declarat că îşi adoră meseria, pentru că ai tot de ce ai nevoie în ea.
„Ai posibilitatea de a călători, de a vedea diverse locuri superbe, este o meserie plină de dragoste, pasiune şi suferinţă, în dependenţă de rol, şi pur şi simplu nu ai timp să te plictiseşti.”

Mai nou, artistei i s-a oferit un rol foarte sexy, în care ea apare în lenjerie intimă. Şi în această ipostază Valentina arată spectaculos!

Video: 

Valentina Naforniță este o cântăreață de operă româncă, născută în Republica Moldova, Glodeni.


Distribuie
..