UPS! Brad Pitt are o dorință extravagantă! Actorului nu-i mai plac oamenii

Distribuie

Brad Pitt a aflat de Dismaland, primul parc de distracții distopic din lume. Actorul s-a arătat interesat de idee și vrea să-l viziteze, însă nu oricum! Iată care sunt pretențiile lui:

Brad Pitt vrea să fie sigur că, atunci când va păși în Dismaland, nu se află vreun picior de vizitator prin zonă. Nu de alta, dar prezența eventualilor paparazzi deghizați în turiști l-ar deranja teribil. Și, spune el, atmosfera deprimantă ar avea de suferit.

Soluția pe care i-a oferit-o echipei din spatele Dismaland a fost ca ora lui de vizită să fie stabilită înainte de ora de deschidere oficială. 

Ar fi ok să se țină cont de această doleanță, pentru că simpla asociere între numele lui Brad Pitt și parcul amintit va aduce o reclamă uriașă locului. 

Ca să se bucure în liniște de atipicul parc de distracții, vedeta a hotărât să vină singur aici, fără Angelina și fără copii. Mai mult ca sigur că actorul nu va scăpa de blițurilor curioșilor. Este suficient că a dat această declarație. Amatorii de exclusivități și-au făcut deja programul!

bravonet.ro


Distribuie
..