Un NOU videoclip de la Ionel Istrati va fi lansat duminica asta! FOTO

Distribuie

Ionel Istrati și-a tot intrigat fanii începând de săptămână trecută cu apariția unui nou videoclip, pe care se pare că îl va lansa pe 27 decembrie, în ajun de sărbători. Clipul va fi pentru melodia scrisă în limba rusă, „Быть с тобой”.

 

Potrivit interpretului, filmulețul va apărea în această duminică, la ora 20:00. Totuși, câteva imagini de la filmări deja au apărut pe internet, care par destul de intrigante. Și nu în zadar, par a fi filmate la o crescătorie de păsări, unde prin fânețe, apar mai mulți dansatori. Fotografia de cover însă, intrigă și mai mult. Cine să fie bruneta din spatele său?

Ionel Istrati mai spune că videoclipul pentru piesa „Быть с тобой”, va fi o continuare la piesa „Eu numai, numai”. Filmulețul a fost turnat în această toamnă. Acesta a fost regizat de frații Spoială, timp de șase zile cât au durat filmările.

Este primul videoclip în care Ionel Istrati ne va arăta calităţile sale de dansator şi nu singur, dar alături de echipa de dans Anturaj, una dintre cele mai cotate trupe din România. 

 
Aceasta au realizat coregrafii pentru Inna în videoclipul „Bop Bop Dance” şi „Cola Song”,  Alina Eremia pentru videoclipul piesei „Played You” şi cu Randi pentru piesa „Dansăm” şi mulţi alţii…

 

 Amintim ca lansarea piesei si a videoclipului va avea loc dumincă, pe Youtube.


Distribuie
..