Un nou DIVORŢ în showbiz-ul american

Distribuie

Este anul divorţurilor în showbizul de peste Atlantic. Încă o vedetă de la Hollywood şi-a anunţat despărţirea de soţul ei, după şase ani de mariaj.

Urmând exemplul lui Gwyneth Paltrow, cântăreaţa Jewel a anunţat divorţul de soţul ei pe site-ul personal. Într-un mesaj emoţionant, carismatica solistă în vârstă de 40 de ani mărturiseşte că, deşi ar un copil cu starul de rodeo Ty Murray, ea şi soţul ei nu au reuşit să depăşească problemele de cuplu.

„Este extrem de straniu să scriu aceste cuvinte, mai ales că subiectul este atât de personal. Dar adevărul este că mi-am trăit viaţa în faţa publicului de când aveam 19 ani. Şi, în timp ce este intimidant să-ţi trăieşti viaţa în atenţia publică,  este şi un privilegiu să-mi câştig existenţa din cuvintele, gândurile şi sentimentele mele”, îşi începe Jewel postarea.

„Ty şi cu mine am încercat mereu să trăim în cel mai natural mod posibil şi am vrut ca despărţirea noastră să fie la fel de plină de iubire, ca atunci când ne-am cunoscut. Însă, de la o vreme ne-am confruntat cu unele probleme personale, pe care nu am reuşit să le depăşim. Ne vom dedica copilului nostru şi ne luăm angajamentul să fim cei mai buni părinţi. Avem încredere că putem rămâne prieteni, pentru a face tot ce este mai bine pentru fiul nostru”, a mai scris Jewel pe Internet.


Distribuie