Un nou divorţ zguduie lumea mondenă! Sunt la un pas de a spune „adio”

Distribuie

Se pare că e mai greu să păstrezi o căsnicie decât să câştigi un Oscar. De ce spunem asta? După un mariaj de zece ani sunt la un pas de divorţ.

După un mariaj de zece ani, Ben Affleck şi Jennifer Garner sunt la un pas de divorţ.

De câteva zile, în presa de peste hotare circulă un zvon surprinzător. Cei doi actori nu se mai înţeleg deloc, au început să trăiască vieţi separate şi sunt pe care să se despartă în mod oficial. Ba mai mult, nu au mai fost văzuţi împreună de peste o lună, ceea ce a alimentat bârfele.

„Ben trece prin criza vârstei de 40 de ani. Încearcă să îşi dea seama ce vrea de la viaţă, ce îşi doreşte pe viitor”, a declarat o sursă apropiată cuplului pentru radaronline.com.

De la ce au început certurile? Deşi a declarat în repetate rânduri că a scăpat de dependenţa de jocurile de noroc şi alcool, se pare că Ben Affleck nu poate renunţa definitiv la ele, iar Jennifer s-a săturat să îl tot ierte.

Povestea de dragoste dintre Ben şi Jennifer a început în 2004, pe platourile de filmare ale filmului „Daredevil”, iar după mai puţin de un an, Jennifer i-a spus „da”. Cei doi s-au căsătorit pe 29 iunie 2005, într-o ceremonie restrânsă, având alături doar persoanele apropiate.

Au împreună trei copii: Violet Anne Affleck (zece ani), Seraphina Rose Elizabeth Affleck (şase ani) şi Samuel Garner Affleck (trei ani).

Cine e Ben Affleck?

Actorul american a devenit celebru datorită filmului „Good Will Hunting”, din 1997, în care a jucat alături de bunul său prieten Matt Damon. Au urmat capodoperele „Armageddon” (1998), „Shakespeare in Love” (1998) şi „Pearl Harbor” (2001). În 2012, Ben Affleck a câştigat Globul de Aur pentru cel mai bun regizor cu filmul „Argo”, cu care a câştigat şi un Oscar pentru cel mai bun film.

De-a lungul anilor, Affleck a reuşit să cucerească cele mai apreciate staruri de la Hollywood. Cu Gwyneth Paltrow a avut o relaţie de trei ani, între 1997 şi 2000, timp în care s-au certat şi s-au împăcat de câteva ori. Într-un interviu acordat recent, Paltrow declara: „Ben e super deştept, amuzant şi foarte talentat. Dar în acel moment nu era pregătit pentru o relaţie. Încă suntem prieteni”.

Apoi a devenit iubitul lui Jennifer Lopez, cei doi fiind la un pas de căsătorie. În 2002 a apărut cuplul „Bennifer”, însă Ben şi Lopez s-au despărţit doi ani mai târziu, aruncând vina pe mediatizarea exagerată a poveştii lor de iubire.

Cine e Jennifer Garner?

Jennifer Garner a intrat în lumina reflectoarelor datorită personajului Sydney Bristow, un ofiţer CIA, din serialul „Alias”, care a fost difuzat din 2001 până în 2006. A obţinut chiar şi premiul Globul de Aur datorită acestui rol.

S-a făcut remarcată în filmele „Pearl Harbor” (2001) „Catch Me if You Can” şi ” Daredevil” (2003), „13 Going on 30” (2004), „Elektra” (2005) şi „Juno” (2007).

Garner s-a măritat cu actorul Scott Foley în 2000, dar căsnicia nu a durat prea mult, pentru că s-au despărţit definitiv în 2003, invocând „diferenţe ireconciliabile”.


Distribuie
..