Un mare actor s-a căsătorit în secret, acum 10 luni! Soția lui l-a dat de gol, din greșeală

Distribuie

Un actor celebru s-a căsătorit în secret, în urmă cu 10 luni, și a ținut totul ascuns, până acum, când nevasta lui l-a dat de gol.

Actorul s-a căsătorit în luna decembrie a anului trecut cu top modelul Lara Bingle, cea care i-a dăruit şi un copil, Rocket Zot, născut în luna marie a acestui an.

 

Zvonurile au început să apară chiar la sfârşitul anului trecut după ce Lara şi-a schimbat numele pe Instagram, devenind Lara Bingle Worthington. În acelaşi timp, tânăra a fost văzută cu un inel pe deget, însă abia acum aceasta a dezvăluit detaliile nunţii.

 

Ceremonia s-a derulat la Melbourne, în Australia, pe 28 decembrie 2014, şi a fost una restrânsă, la ea participând doar 10 persoane.

 

Însărcinată în 6 luni la momentul respectiv, Lara a avut dificultăţi să-şi găsească rochia de mireasă, dar până la urmă s-a oprit la o creaţie Louis Vuitton.

 

Cât despre Sam, după o perioadă destul de calmă care a urmat succesului uriaş înregistrat de „Avatar”, acesta va putea fi văzut în drama „The Shack”, dar şi în mult aşteptatul lungmetraj regizat de Mel Gibson, „Hacksaw Ridge”.

SURSA: www.viva.ro


Distribuie
..