Un interpret celebru și Nicoleta Nucă au fost surprinși în ipostaze extrem de apropiate! FOTO

Distribuie

Cântăreața Nicoleta Nucă pare foarte fericită în compania lui Liviu Vârciu, deși acesta nu era în cea mai bună formă. Dovada clară: actorul purta o branulă la mână, acoperită de un pansament.

A devenit un obicei pentru Liviu Vârciu să-şi pescuiască gagici de la locurile de muncă pe la care se perindă. Nu s-a dezis nici de această dată şi iată că acum defilează cu o captură de toată frumuseţea, din rândul colegelor de la “Splash, vedete la apă!”. Norocoasa este Nicoleta Nucă, devenită celebră după “X Factor”.

Nu ştim cum face, dar se lipesc femeile de el ca timbrul de scrisoare. Şi nu orice femei, ci vedete frumoase şi voluptuoase, pentru care orice mascul ar sta la coadă. Ei bine, Liviu Vârciu (34 de ani) nu doar că nu stă la rând, dar nici nu face mari eforturi ca să le cucerească, pentru că le agaţă direct de la locul de muncă, acolo unde petrec mult timp împreună. De exemplu, zilele trecute, fotoreporterii Click! l-au surprins pe solist de mână cu cine credeţi?

Imagini cu Liviu Vârciu şi Nicoleta Nucă în ipostaze apropiate

  • Liviu Vârciu şi Nicoleta Nucă au fost surprinşi împreună

  • Cei doi au fost colegi la „Splash! Vedete la apă!” şi se pare că o idilă s-a înfiripat la filmări

  • Îmbrăcaţi sport, Liviu şi Nicoleta erau numai un zâmbet

  • Cei doi s-au ţinut de mână, fără să le pese de ochii curioşilor.

Cu superba solistă Nicoleta Nucă (22 de ani), solista originară din Republica Moldova şi care a încântat o ţară întreagă în sezonul trecut, la “X Factor“. Bruneta a fost complimentată până la Dumnezeu şi înapoi de către juratul Ştefan Bănică, acesta flirtând cu ea pe faţă, fără menajamente. Iată că de farmecele ei se bucură acum craiul Liviu Vârciu. Cei doi sunt colegi la “Splash, vedete la apă!”, emisiune difuzată joi şi vineri la Antena 1, şi unde 42 de vedete sar în cap în bazinul olimpic de la Bacău.

Surpriză, însă! Marţi, când i-am surprins noi pe Nicoleta şi pe Liviu, ieşind de mână dintr-un restaurant din zona Ştefan cel Mare, filmările la “Splash” erau încheiate de mult, semn că cei doi petrec acum timp împreună şi în afara serviciului. Îmbrăcaţi sport, cei doi arătau bine unul lângă celălalt, iar Liviu părea că nu se teme deloc de mesajul ameninţător, purtat de Nicoleta pe tricou: “Nobody breaks my heart” (n.r. “Nimeni nu-mi frânge inima”).

De remarcat că artistul avea o branulă pe antebraţul drept însă, contactat de Click!, nu a fost găsit până la închiderea ediţiei. Surse din Antena 1 ne-au spus că oboseala şi căldura i-au cam dat bătăi de cap lui Vârciu, care filmează zilele acestea pentru noul sezon al show-ului “Te cunosc de undeva” (Antena 1). Nu este exclus ca noua lui cucerire, Nicoleta, să-i fie colegă şi aici.

Şi pe ele le-a vrăjit tot la emisiuni!


Pe Andreea Mantea a cerut-o de nevastă la Kanal D

Plăcerea de a agăţa colege de platou este veche pentru Liviu Vârciu. În 2012, pe când prezentau „Roata norocului” la Kanal D, solistul şi Andreea Mantea erau într-un flirt continuu. La un moment dat, în glumă, Vârciu a cerut-o de nevastă, în genunchi.


Cu Ilinca Vandici a flirtat la greu tot la Kanal D

Pe Ilinca Vandici a pupat-o, smotocit-o, alintat-o tot la Kanal D, în 2013, cei doi fiind colegi la emisiunea “O iubire de-o vară”. Nici Alina Puşcaş n-a scăpat de “vrăjelile” lui Vârciu. Cei doi au fost colegi la începutului anului la “Te cunosc de undeva” (Antena 1), el concurent, ea prezentatoare. “De ce crezi că sunt aici? Ca să te cunosc pe tine! Dumnezeu mă iubeşte foarte tare şi mi-a zis: «Măi, dacă vrei să cânţi, hai să te bag într-o emisiune, unde ai s-o cunoşti pe viitoarea ta soţie!»”, i-a spus Vârciu Alinei.

Nici Alina Puşcaş n-a scăpat de asaltul lui Vârciu. Cei doi au lucrat la Antena 1

 


Distribuie
..