Un hoţ a intrat în casa unei cunoscute artiste. DETALII

Distribuie

La nici două săptămâni după ce s-a mutat într-o nouă locuință, situată într-un cartier select din Los Angeles, cântăreața Selena Gomez, cunoscută mai ales în urma relației cu Justin Bieber, a trăit, aseară, momente de suspans.

La scurt timp după ce s-a întors acasă, Selena Gomez a auzit sunete ciudate de pe proprietatea sa, iar poliția a fost anunțată în scurt timp. Conform, presei americane, un străin a sunat la ușa casei și a întrebat dacă Selena este acasă,scrie evz.ro. Unul dintre apropiații artistei a mințit și a negat că tânăra cântăreață de 21 de ani se afla în interiorul locuinței, iar persoana respectivă a plecat la scurt timp.

Din fericire, poliția l-a reținut pe suspect și l-a acuzat de încălcarea proprietății și jaf. Judecătorul a decis că poate fi eliberat din pușcărie contra unei cauțiuni de 50.000 de dolari.

Printre noii vecini ai Selenei Gomez sunt celebra familie Kardashian.

Nici nu este de mirare că fanul a încercat să intre în casa artistei. Selena Gomez a publicat, recent, o fotografie extrem de senzuală, în care apare aproape dezbrăcată, în spatele unei perdele de mătase.


Distribuie
..