Un fotomodel celebru revine pe micul ecran într-un serial hip-hop

Distribuie

Lui Naomi Campbell se pare că îi merge din plin. Deși a ajuns la vârsta de 44 de ani, celebrul fotomodel britanic semnează contracte de imagine pe bandă rulantă, iar acum se pregătește să revină și pe micul ecran într-un serial american muzical.

Frumoasa cu pielea de abanos va juca în într-un nou serial american, intitulat „Empire”, difuzat de postul de televiziune Fox. O dramă familială plasată în lumea hip-hop-ului cu o luptă pentru dominarea imperiului muzical.

Naomi Campbell va interpreta rolul Camillei , o femeie care are o aventură cu Hakeem, fiul cel mic al lui Lucious Lyon (Terrence Howard ). Lyon este regele hip-hop-ului, un artist extrem de talentat, un CEO al Empire Entertainment si un fost asasin și dealer de droguri, domnia sa fiind necontestată ani de zile. Dar, toate acestea se schimbă când află că are o boală necruțătoare și trebuie să predea ștafeta unuia din cei trei fii ai săi, fără a-și distruge familia deja dezbinată.

Naomi Campbell a mai devenit de luna trecută și imaginea celei mai recente campanii de promovare a brandului de lenjerie intima de lux Agent Provocateur, dar și pentru campania de primăvară a companiei Burberry.

Britanica este una dintre cele mai apreciate supermodele, și a apărut în peste 500 de reviste și a fost primul fotomodel de culoare care a apărut pe coperta revistelor Time, Vogue Franța și Vogue Rusia.


libertatea.ro


Distribuie
..