Un cuplu CELEBRU de la Hollywood s-a căsătorit în secret! Detalii despre nunta anului

Distribuie

Mila Kunis și Ashton Kutcher s-au căsătorit în secret, la sfârşitul săptămânii trecute, într-o ceremonie privată organizată în California, potrivit revistei ‘People’.

Deşi ştirea nu a fost confirmată oficial până în prezent, jurnaliştii de peste hotare au intrat în posesia unor informaţii preţioase. Potrivit publicației US Weekly, ceremonia ar fi avut loc la ferma Parrish, din localitatea Oak Glen, din statul american California, notează a1.ro.

Mila Kunis (31 de ani) și Ashton Kutcher (37 de ani) au anunțat în urmă cu un an și jumătate că s-au logodit, iar anul trecut au devenit părinții unei fetițe, Wyatt Isabelle.

„Am norocul să mă mărit cu iubirea mea platonică de la televizor”, spunea ea anul trecut, într-un interviu.

Artist, producător și fost fotomodel, Ashton Kutcher a fost căsătorit din 2005 până în 2013 cu actrița Demi Moore, care are cu 16 ani mai mult decât el.

Mila Kunis s-a născut în fosta URSS, într-o familie de evrei care a emigrat în SUA în 1991. Până în 2010, ea a avut o îndelungată relație cu actorul american Macaulay Carson Culkin, cunoscut în special din filmele ‘Singur acasă’.


Distribuie
..