UMILITOR! Justin Bieber, PLESNIT peste faţă de un «iepuraș» Playboy

Distribuie

Obrăznicia şi comportamentul de băiat rău încep să-i dea de furcă lui Justin Bieber. Un fotomodel l-a plesnit peste faţă la o petrecere organizată la conacul lui Hugh Hefner, fiind aruncat în stradă de agenţii de securitate.

Iepuraşul” Playboy Sarah Harris (22 de ani) l-a făcut de râs recent, la un post de radio, pe celebrul artist, considerat idolul adolescenţilor.

Superba blondă a comentat că, în ciuda popularităţii sale, tânărul de 21 de ani e lipsit total de maniere. Sarah a povestit că la o petrecere organizată luna trecută la conacul Playboy, în Los Angeles, SUA, Justin a refuzat-o într‑un mod nepoliticos pe o colegă de-a sa, care îl rugase să facă poză împreună, iar apoi a venit la ea şi a tras-o în mod neaşteptat de sâni.

Deranjată de gestul şi obrăznicia cântăreţului şi fără să stea pe gânduri, Harris i-a tras o palmă peste faţă lui Justin. În plus, agenţii de securitate, care au văzut totul, au sărit imediat în ajutorul fotomodelului şi i-au cerut lui Bieber să părăsească petrecerea, conducându-l până la ieşirea din vilă.

Mai mult, întrebată de prezentatorii de la radio dacă părintele Playboy chiar se culcă cu toţi “iepuraşii”, aceasta a spus că nu şi că ultima dată când l-a văzut pe Hugh acesta părea pe jumătate mort.


libertatea.ro


Distribuie
..