Uite ce frumoasă este fiica lui Paul Walker! Adolescenta a împlinit 16 ani! FOTO

Distribuie

Fiica regretatului actor Paul Walker, Meadow Rain, a fost prezentă, sâmbătă, alături de mai mulţi prieteni, la festivalul de muzică Coachelle care se desfăşoară în fiecare an în California.

Meadow a postat pe Instagram mai multe fotografii de la faţa locului. Tânăra este extrem de frumoasă şi sexy, şi îţi poţi da seama cu uşurinţă din atitudinea ei că este o adolescentă care ştie şi îi place să se distreze, scrie libertatea.ro.

După moartea tatălui ei, cel care s-a ocupat de adolescentă a fost chiar fratele actorului, Cody Walker. Acesta încearcă pe cât de mult se poate să-i ţină locul fratelui său, mort într-un tragic accident de maşină în 2013. .”Fiecare se ocupă de familie în felul lui, de aceea este puţin complicat să îi ţii locul cuiva”, a declarat fratele lui Walker. Meadow avea doar 14 ani când celebrul ei tată a plecat de pe această lume.

Adolescenta este singura moştenitoare de drept a averii actorului care se ridică la 25 de milionae de euro. Mama sa, Rebecca McBrain, iubita lui Paul Walker din 1998 până în 1999 nu va primi nici un ban.


Distribuie
..