Uite ce au făcut Angelina Jolie şi Brad Pitt la sfârşit de an. GALERIE FOTO

Distribuie

Angelina Jolie, Brad Pitt şi cei 6 copii ai lor, au petrecut ultima zi din anul 2013 într-un mod inedit. Întreaga familie a mers la un patinoar din Queensland, Australia, locul în care Angie este atât de prinsă cu filmările pentru pelicula „Unbroken”.

Deşi faptul ca Angelina Jolie este prinsă cu filmarile în Australia i-a impiedicat să se bucure de un Crăciun cu zăpadă, familia Jolie-Pitt s-a bucurat la final de 2013 de o zi în ton cu sezonul rece în care ne aflăm

În ultimul timp nu prea au reuşit să petreaca timp împreună, Angelina fiind prinsă cu filmările în Australia, iar Brad în Anglia, s-au bucurat cât au putut de această zi dedicată familiei.

Angelina Jolie şi Brad Pitt au fost surprinşi patinând de mână, ca doi îndrăgostiţi, privindu-se languros şi zâmbindu-şi unul altuia, dar şi având grijă ca micuţii lor să nu fie puşi în dificultate pe gheaţă, exact ca doi părinţi responsabili, scrie ADPM.

 Ţinutele alese de amândoi au fost unele cât se poate de casual. Angelina a purtat o pereche de pantaloni negri şi un top larg de culoare gri, părul prins în coadă şi ochelarii de soare pe cap, Brad Pitt a afişat un tricou alb şi o pereche de pantaloni crem.


Distribuie
..