TULBURĂTOR! Miley Cyrus a făcut gestul care o spală de toate PĂCATELE

Distribuie

A fost idol al fetiţelor de şcoală generală. După ce a mai crescut puţin, au îndrăgit-o până la pasiune şi adolescentele. De la o vreme, însă, Miley Cyrus a ajuns să fie mai controversată decât Lady Gaga.

În urmă cu un an, Miley Cyrus a urcat pe scena de la MTV Music Awards unde a susţinut o reprezentaţie considerată de mulţi la limita pornografiei.

Blamată pentru modul din ce în ce mai îndrăzneţ de a urca pe scenă, dar şi pentru gesturile revoltătoare pe care le face în faţa publicului – cum ar fi acela de a fuma în timpul unei gale muzicale europene – Miley a ajuns chiar să fie interzisă în ţări care nu sunt tocmai dintre cele mai conservatoare, precum Republica Dominicană, scrie libertatea.ro.

Însă, cu gestul de aseară, de la MTV Music Awards, Miley Cyrus are toate şansele să îşi spele imaginea publică. Cântăreaţa de 21 de ani a câştigat trofeul pentru cel mai bun video la ediţia de anul acesta a MMA, pentru piesa controversata piesă „Wrecking Ball”.

Dar Miley, care era în sală, chiar în primul rând, a refuzat să urce pe scenă pentru a-şi ridica premiul. În schimb, ea trimis după trofeu un tânăr necunoscut.

Ulterior s-a aflat că bărbatul care era îmbrăcat conform dress code-ului evenimentului – costum negru – este un tânăr fără adăpost, pe nume Jesse. Acesta trăieşte într-un centru pentru persoane fără adăpost din Hollywood, iar meritul lui în succesul lui Miley a fost acelă că i-a îndemnat pe tineri să acceseze în număr cât mai mare pagina de Facebook a artistei.

„Am suprevieţuit în adăposturi din tot oraşul. Am făcut curăţenie în camere de hotel şi am tot apărut ca figurant în filme şi în vieţile voastre. În afara acestor uşi sunt 54.000 de oameni care nu au un loc căruia să îi spună «acasă»”.

Discursul tânărului a emoţionat-o până la lacrimi pe Miley care, ulterior, şi-a îndemnat fanii pe pagina de Facebook să doneze „pentru a pune capăt acestei situaţii în care există omeni fără adăpost”.


Distribuie