Tudor Chirilă are PROBLEME cu vocea

Distribuie

Trupa Vama, care trebuia să cânte, sâmbătă, pe scena Festivalului „Folk You! Florian Pittiş” de la Vama Veche, nu va mai putea participa la eveniment din cauza „problemelor cu vocea” cu care se confruntă solistul Tudor Chirilă.

Tudor Chirilă a publicat un comunicat pe pagina sa de pe platforma de socializare Facebook în care spune că „problemele sale cu vocea” care a determinat formaţia să amâne concertul de la Braşov din 19 iulie „au revenit mai puternic după alte trei concerte”, astfel că în momentul de faţă medicii i-au interzis să cânte, „pentru a nu agrava situaţia”, şi i-au recomandat „repaos vocal total”.

„Nu este prima dată în cariera mea când mă confrunt cu un asemenea diagnostic şi ştiu la ce riscuri mă expun dacă nu tratez această problemă cu maximă seriozitate. Mă bucur că am sprijinul necondiţionat al colegilor mei şi al echipei noastre de management. I-aş ruga pe cârcotaşi să mă creadă pe cuvânt şi să nu pună absenţa noastră de mâine seară pe seama unor neînţelegeri cu organizatorii Folk You. Nu neg că au existat, am vorbit despre ele şi aici, dar fuseseră deja surmontate şi, dacă această problemă medicală nu ar fi intervenit, am fi fost prezenţi cu drag în Vamă”, a scris Tudor Chirilă pe pagina de Facebook.

De asemenea, cântăreţul a precizat că a „încercat recuperarea, dar medicii au rămas categorici”.


Distribuie
..