Tristeţe pentru fani: Bruce Willis vrea să renunţe la actorie

Distribuie

Starul hollywoodian intenţionează să renunţe la actorie, pentru o perioadă, pentru a se dedica familiei şi în mod special creşterii copiilor săi.

Recent, reputatul actor Bruce Willis a devenit tată pentru a cincea oară. El vrea să-şi ia rolul în serios, astfel că vrea să renunţe la actorie pentru a se ocupa de copiii săi, potrivit libertatea.ro.

Emma Heming, care este căsătorită cu Bruce Willis din 2009, a născut pe 5 mai al doilea copil al cuplului, Evelyn Penn, şi a declarat recent într-un interviu că soţul ei este un părinte implicat, care a ajutat-o cu creşterea fetiţei lor în vârstă de doi ani, Mabel, în timp ce era însărcinată.

„Din fericire, Bruce a hotărât să ia o pauză şi să mă ajute cu Mabel în timpul sarcinii. Este un tată foarte implicat – şi, în secret, cred că îşi doreşte să fie un părinte care să stea acasă.  Sunt atât de recunoscătoare că fetiţele noastre au un tată atât de dedicat. Este un bărbat de casă şi adoră să fie tată”, a declarat Emma Heming într-un interviu pentru revista Hello!.

Bruce Willis mai are trei fiice cu actriţa Demi Moore: Rumer, Scout şi Tallulah.


Distribuie