TRAGEDIE în lumea muzicală din Moldova! Colegii de breaslă deplâng moartea interpretei Ana Barbu

Distribuie

Zi neagră pentru lumea muzicală din Moldova. Interpreta Ana Barbu s-a stins din viaţă, în această dimineaţă, fiind răpusă de o boală incurabilă.

Medicii spun că interpreta era bolnavă de aproximativ un an. Petru Craveţ, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă a spus că 
pacienta a murit astăzi dimineaţa în casă sa de la Stăuceni, ambulanţa a fost chemată la 8. 20, de către sora sa. Echipa medicală, de reanimare ajungând la la locul solicitării, nu a putut face nimic altceva decât să constate moartea biologică. 

Medicii spun că interpreta era la evidenţa medicilor şi de jumătate de an urma un tratament. Deocamdată nu se cunoaşte de ce anume suferea artista. Ana Barbu s-a născut pe 30 octombrie, 1959. În acest an, ea urma să împlinească 56 de ani. Aceasta era căsătorită şi avea 2 fete. Vestea i-a şocat pe colegii ei de breasla. Pe pagina sa de facebook, au apărut o mulţime de mesaje în care artiştii deplâng moartea sa.

„Va rămâne mereu în inimele noastre!” Este mesajul colegilor de breaslă şi al prietenilor de suflet a interpretei Ana Barbu, care s-a stins din viaţă dimineaţă.

Cu tristeţe în suflet şi plini de durere, zeci de prieteni au scris mesaje de condoleanţe pe pagina de facebook a regretatei artiste.

Nu avem cuvinte să ne exprimăm durerea….am pierdut o Artistă şi o Femeie deosebită, de o cumsecădenie rara. Dumnezeu să te odihnească. Condoleanţele noastre familiei care trăişte în aceste momente o durere imensă”, a notat interpreţii Marcel şi Kornelia Ștefaneț.

Astăzi s-a stins din viaţă buna noastra colegă şi prietenă Ana Barbu. Ce rau îmi pare ca n-o să te mai văd şi nu o să pot să-ţi mai vorbesc. Plâng şi îţi voi duce dorul”, a scris interpreta Lenuţa Gheorghiţă.

Un artist adevărat va ramâne mereu viu în inimile oamenilor prin muzica şi mesajele sale nemuritoare!!! Aşa este şi Ana Barbu! Condoleanţe întregii familii”, a notat interpreta Nona Marian. 

Ce zi urâtă de tot trăim azi, Ană dragă!… Ce bulversat sunt!… Cât de nedrept pare totul!… De azi înainte, pentru mine, FLORILE DE LILIAC nu vor mai emana niciodată parfumul dragostei şi al vieţii. Iar tu, dragă colegă şi prietenă de scenă, să ai acolo unde ai plecat doar Pace şi Linişte! Dumnezeu să te primeaacă în Grădina Edenului, unde liliacul va cânta cu vocea ta neobişnuit de caldă şi luminoasă! Iarta-mă pentru toate”, a scris actorul Andrei Porubin.

publika.md

 


Distribuie
..