TRAGEDIE în familia lui Cătălin Măruţă. Unchiul acestuia şi-a fracturat coloana şi se află la un pas de moarte

Distribuie

Deja de 10 ani, Ion Horhoianu, unchiul lui Cătălin Măruţă, stă într-un scaun cu rotile. Asta după ce, în 2002, şi-a fracturat coloana într-un accident casnic.

El este divorţat şi departe de fiica sa. Bărbatul locuieşte la Azilul din Dobriţa.

Singurele persoane care îl mai vizitează sunt fiica sa, Cătălin Măruţă şi mama lui Cătălin.

„De fiecare dată îmi aduce daruri şi stăm la poveşti. Mă sună săptămânal, nu m-a uitat, e nepotul meu după soră-mea. Sunt tare mândru de realizările lui profesionale şi are o familie minunată.

A adus-o şi pe Andra pe aici. Sunt norocos că îi am. Şi fiica mea mă sună şi mă vizitează cât de des poate. Vorbim zilnic la telefon, ea este la Timişoara. Fata mea nu avea cum să aibă grijă de mine, nu am vrut să o încurc, stă cu chirie, nu îşi permite să mă întreţină. De soţie nu mai ştiu nimic, nu am păstrat legătura după divorţ”, a spus Ion Horhoianu.

sursa:gorjexclusiv.ro

De mai bine de 10 ani, Ion Horhoianu, unchiul lui Cătălin Măruţă, este imobilizat într-un scaun cu rotile, după ce, în 2002, şi-a fracturat coloana în urma unui accident domestic. Divorţat şi departe de fiica sa, bărbatul locuieşte la Azilul din Dobriţa. Potrivit gorjexclusiv.ro, singurele persoane care îl mai vizitează sunt fiica sa, Cătălin Măruţă şi mama acestuia. „De fiecare dată îmi aduce daruri şi stăm la poveşti. Mă sună săptămânal, nu m-a uitat, e nepotul meu după soră-mea! Sunt tare mândru de realizările lui profesionale şi are o familie minunată. A adus-o şi pe Andra pe aici. Sunt norocos că îi am. Şi fiica mea mă sună şi mă vizitează cât de des poate. Vorbim zilnic la telefon, ea este la Timişoara. Fata mea nu avea cum să aibă grijă de mine, nu am vrut să o încurc, stă cu chirie, nu îşi permite să mă întreţină. De soţie nu mai ştiu nimic, nu am păstrat legătura după divorţ”, a spus Ion Horhoianu pentru sursa citată.

Acest articol este proprietatea Ring Media Group şi este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare integrală sau parţială a conţinutului se poate face doar cu citarea sursei, astfel: pentru publicaţiile tipărite – Ziarul „ring”, iar pentru publicaţiile online – http://www.ziarulring.ro/stiri/monden/219898/DRAMA-in-familia-lui-Catalin-Maruta-Unchiul-prezentatorului-PARALIZAT-PE-VIATA-


Distribuie
..