TRAGEDIA din Colectiv a ajuns până la Papa Francisc. Ce le-a transmis românilor Suveranul Pontif

Distribuie

Tragedia din clubul Colectiv, în care şi-au pierdut viaţa 32 de oameni, iar alţi peste 130 sunt în stare foarte gravă, a avut până la Papa Francisc. Suveranul Pontif le-a transmis românilor un mesaj în care-şi arată compasiunea faţă de cele petrecute în urmă cu cinci zile.

Papa Francisc a transmis, prin intermediul secretarului de stat de la Vatican, o telegramă în care îşi exprimă regretul vis-a-vis de tragedia care a avut loc în clubul Colectiv, în urmă cu cinci zile.

„Excelentei sale, domnul Klaus Werner Iohannis, presedintele Romaniei,

Suveranul pontif îşi exprimă profundă durere pentru tragicul incident petrecut în discotecă din Bucureşti în care şi-au pierdut vieţile atât de mulţi tineri şi, asigurând că e cu sufletul aproape de apropiaţii victimelor, de autorităţi şi de întregul popor, încredinţează milei lui Dumnezeu pe toţi cei decedaţi în aceste evenimente dramatice.”, se arată în respectiva telegramă trimisă de Papa Francisc.

32 de tineri au murit în incendiul din clubul Colectiv, iar 134 sunt în acest moment internaţi în spital. Dintre aceştia, 88 sunt în stare critică.

libertatea.ro


Distribuie