Topul vedetelor care şi-au ANULAT CĂSĂTORIA

Distribuie

Cu toate că rochia de mireasă era aleasă în cele mai multe dintre cazuri şi toate detaliile ceremoniei puse la punct, unele vedete s-au răzgândit în al 12-lea ceas si nu au mai ajuns în faţa altarului.

Jennifer Lopez şi Ben Affleck – Ar fi trebuit să se căsătorească pe 14 septembrie 2003 după ce cântăreaţa primise un inel de logodnă fabulos, cu un diamant roz de 6 carate, valorând 1,2 milioane de dolari. Nunta a fost anulată după ce o stripteuză a declarat că între ea şi Ben Affleck a existat ceva, iar Jennifer a mărturisit că a avut inima frântă după această întâmplare.

Kelly Rowland şi Roy Williams – Invitaţiile de nuntă fuseseră deja trimise când Kelly şi jucătorul de fotbal american au oprit toate pregatirile de nuntă.

Maria Sharapova şi Sasha Vujacic – Jucătoarea de tenis Maria Sharapova a fost la un pas de casătoria cu Sasha Vujacic, însă ceremonia planificată pentru toamna lui 2012 nu a mai avut niciodată loc.

Usher şi Tameka Foster – Usher a hotărât să anuleze mariajul cu Tameka Foster cu doar câteva ore înainte de căsătorie, doar pentru că mama sa refuzase să-i fie alături într-o zi atât de importantă.

Britney Spears şi Jason Trawick – Cântăreaţa ar fi trebuit să se căsătorească cu Jason Trawick, managerul său, însă căsatoria a fost anulată din cauza neînţelegerilor repetate ale celor doi.

Miley Cyrus si Liam Hemsworth – Cei doi erau logodiţi din 2011, însă Miley a anulat casătoria după ce au apărut zvonuri că Liam o înşelase cu January Jones, actriţa din „Mad Man”.

Julia Roberts si Kiefer Sutherland – Puţini ştiu că cei doi au format un cuplu în anii 90 şi chiar plănuiseră să se căsătorească. Se pare că Julia a fost cea care a stricat totul, plecând chiar în ziua nunţii în Irlanda cu Jason Patric, cel mai bun prieten al ei.

Brad Pitt şi Gwyneth Paltrow – S-au îndrăgostit în 1995 pe platourile de filmare de la „Seven” şi şi-au făcut chiar planuri de căsătorie care trebuia să aibă loc în vara lui 1997. Ceremonia nu a avut loc niciodată, actriţa mărturisind ulterior că era prea tânără să se căsătorească atunci.

Demi Moore si Emilio Estevez – În 1986, pe 13 decembrie, cei doi trebuiau să se căsătorească, însă cu puţin timp înainte şi-au anulat planurile, declarând că vor rămâne prieteni buni. Anul următor, Demi se căsătorea cu Bruce Willis, împreună cu care a avut 3 fete.

Sienna Miller şi Jude Law au rupt logodna în 2005, după ce actorul a mărturisit că a avut o aventură cu bona copiilor lui. La sfârşitul lui 2009, au reluat legătura, pentru a pune punct relaţiei în 2011.

Sheryl Crowe şi Lance Armstrong – În 2005 şi-au anunţat logodna, spunând că se vor căsători anul următor în luna februarie. Se pare că sportivul nu era pregătit pentru căsătorie şi copii după ce abia ieşise dintr-un mariaj.

viva.ro.


Distribuie
..