TOPUL celor mai scurte CĂSNICII de la Hollywood

Distribuie

Dacă eşti frumos, bogat şi talentat nu înseamnă că ai şi noroc în dragoste. Şi cel mai bun exemplu în sprijinul acestei afirmaţii îl pot oferi unele staruri de la Hollywood.

Marele actor de la Hollywood, Nicolas Cage a fost căsatorit cu Lisa Marie Presley, fiica lui Elvis Presley. Lisa, a mai fost căsătorită pentru puţin timp şi cu Michael Jackson, însă căsătoria cu Nicolas Cage a fost una şi mai scurtă. Cei doi s-au despărţit după 3 luni de la nuntă. Lisa a declarat ulterior că: totul a fost doar o greşeală.

În 1998, căsătoria dintre frumoasa din Baywatch, Carmen Electra, şi Dennis Rodman s-a sfârşit după doar 9 zile. Cei doi au decis- cel mai bun lucru pe care îl pot face este să divorţeze cât mai rapid. Se spune că această căsătorie a avut loc doar pentru că Dennis Rodman era mult prea drogat şi nu şi-a dat seama ce face.

Actrita Renee Zellweger şi cântăreţul de muzică country Kenny Chesney au avut o nuntă foarte romantică, însă minunea nu a durat prea mult. După doar 4 luni, au renunţat pentru totdeauna la ideea de a fi împreună.

Jennifer Lopez a frânt multe inimi. Una dintre ele îi aparţine dansatorului Cris Judd. Cei doi s-au căsătorit, imediat după ce au filmat clipul pentru melodia Love don`t cost a thing. S-au despărţit după 4 luni. Ironic este faptul că, dansatorul a cerut mulţi bani pentru a trece cu vederea faptul că, J.Lo. îşi arăta inelul de logodnă de la Ben Affleck înainte de a semna actele de divorţ cu acesta.

Până în prezent Britney Spears câştigă premiul pentru cea mai scurtă căsnicie, cu prietenul ei din copilărie, Jason Alexander. În ianuarie 2005, cei doi s-au căsătorit în Las Vegas. Britney Spears a declarat ulterior că a fost o glumă pe care au dus-o mult prea departe. După doar 55 de ore, cei doi au divorţat.

femeia.ro


Distribuie
..