TOP 3 cele mai elegante vedete însărcinate

Distribuie

Chiar dacă sunt gravide şi măsurile li s-au modificat semnificativ, starurile nu au uitat să fie feminine. Iată top 5 al celor mai elegante vedete însărcinate.

Pe primul loc într-un clasament al celor mai elegante vedete, realizat de site-ul my1styears.com, s-a aflat actriţa Keira Knightley, care este căsătorită cu muzicianul James Righton şi aşteaptă primul ei copil. Ţinutele ei, purtând semnătura unor case de modă celebre, au atras atenţia prin fineţea şi stilul etalat.

Deşi toată lumea o dădea ca favorită pe Kate Middleton, aceasta s-a clasat doar pe poziţia secundă. Soţia prinţului William al Marii Britanii, care urmează să nască în aprilie al doilea copil, a participat, în ultimele luni, la numeroase evenimente publice, unde a afişat ţinute foarte elegante, semante, în mare majoritate de brandul dedicat Seraphine.

Locul al treilea în acest sondaj, la care au participat 600 de persoane, a fost ocupat de vedeta serialului britanic “EastEnders” Jacqueline Jossa, în vârstă de 22 de ani, care este însărcinată cu primul ei copil. Actriţa are o relaţie cu vedeta de televiziune Daniel Osborne.

 

unica.ro


Distribuie
..