Toată viața lumea a râs de ea pentru că nu are dinți, păr și e parțial oarbă. Acum a ajuns celebră

Distribuie

Melanie Gaydos este un model despre care se poate spune că a revoluționat lumea modelling-ului. Tânăra de 27 de ani a ajuns să defileze la cel mai important eveniment fashion, New York Fashion Week.

Tânăra s-a născut cu displazie ectodermala hipohidrotica (HED), o boală rară care afectează în pielea, dinții, părul și unghiile. Mai mult, Melanie suferă și de alopecie (chelie) și este parțial oarbă.

În toată copilăria, dar și în adolescență, Melanie a fost tratată că și cum ar suferi de o boală contagioasă. De-a lungul timpului, oamenilor le era frică să se apropie de ea, motiv pentru care la 26 de ani, a decis să-și facă implant dentar că să pară mai normală.

După opt luni însă, a decis să renunțe la dantură, pentru că nu o mai suporta.

Viața ei s-a schimbat în momentul în care a răspuns unui anunț în care se căutau „persoane unice” pentru ședințe foto. Așa a început astfel carieră în modeling, iar la scurt timp a fost aleasă să apăra într-un videoclip al formației Rammstein. În timp, a ajuns să lucreze cu fotografi celebri și să defileze la New York Fashion Week, cel mai important eveniment din lumea modei.

 


Distribuie
..