Taylor Swift a câştigat opt trofee la Gala Billboard 2013. Care sunt ceilalţi câştigători

Distribuie

Gala Premiilor Billboard 2013, petrecută ieri, 19 mai, şi-a desemnat câştigătorii. Printre deţinătrorii marelor trofee au fost: câtăreaţa Taylor Swift, Justin Bieber, precum şi Madonna şi Prince.

Taylor Swift în vârstă de 24 de ani, a plecat acasă cu victoriile din nominaţiile pentru „Cel mai bun artist al anului 2012”, „Cea mai bună cântăreaţă”, „Cel mai bun album”, „Cel mai bun cântec digital”, precum şi „Cea mai bună interpretă de country”.  Albumul „Red” al interpretei a fost vândut în peste 5,4 milioane de exemplare în întreaga lume.

Nici faimosul Justin Bieber nu a rămas fără victorii. Acesta a fost premiat de către  Billboard la  categoria „Cel mai bun cântăreţ al anului 2012” . Mai mult vedeta a luat şi premiul  din partea  fanilor, numit Milestone Award. 

Legendara câtăreaţă  Madonna, a luat premiul pentru  „Cel mai bun turneu în 2012”.  Vedeta a înregistrat venituri însemnate (Peste 300 de milioane de dolari) în urma turneului de promovare  a albumului „MDNA” . 

Printre premianţi se numără şi Nicki Minaj („Cea mai bună cântăreaţă rap”) şi Prince care a fost onorat cu distincţia Billboard Icon.


Distribuie
..