Tatiana SPÂNU, dezamăgită până la LACRIMI! DEZVĂLUIRI şocante

Distribuie

Se pare că tânăra interpretă nu mai crede în nimic şi nu mai are încredere în nimeni, pentru că a fost dezamăgită de multe ori. Acest lucru n-o lasă să-şi deschidă sufletul faţă de ceilalţi.

Interpreta Tatiana Spânu a făcut o dezvăluire emoţionantă şi de-a dreptul şocantă. Vedeta a mărturisit că atunci când a devenit cunoscută în showbizul autohton, şi-a pierdut mulţi prieteni. Cei care îi jurau prietenie şi iubire, au devenit cei mai periculoşi duşmani. Astăzi, Tatiana nu mai crede în sinceritate, în prieteni, iar ceea ce a povestit pe pagina sa de facebook, a bulversat mai multă lume.

Amintiri 
„Cu 9 ani în urmă, la vârsta de 16 ani , eram la liceu. O perioadă frumoasă din viaţa mea, perioada sărbătorilor de Paşti, atunci când am înregistrat prima piesă. Eram extrem de fericită şi aşteptam ca toţi prietenii să se bucure pentru mine. Piesa la radio, videoclipul la Tv, un vis pentru oricare dintre noi. Colegii tot timpul erau prietenoşi, dar în special eram 4 fete de nedespărţit. Am simţit că ceva nu mai e ca înainte la liceu. O dată cu piesa, a apărut invidia, duşmanii. Prietenele deja nu mai erau, ne certam tot timpul. Diriginta clasei facea mereu adunări, pentru ca erau conflicte tot timpul. Într-o zi am luat un ou crud, pentru ca nu mai puteam şi am zis că dacă „prietena” mea ce mai bună îmi mai zice ceva, arunc un ou în ea, deja cuvintele nu îşi mai aveau rostul, nu aveam pentru ce să mă îndreptăţesc, pentru că nu eram vinovată cu nimic. De-a lungul anilor am învăţat că prietenii sunt primii duşmani, din păcate. Acum, în anul 2015, aceeaşi perioadă, de sfintele sărbatori, gindurile mă bântuie şi mă duc în trecut.” – a mărturisit Tatiana Spânu.


Distribuie