Tatăl ei e idolul femeilor, iar ea prezintă haine pentru GRĂSUŢE (FOTO)

Distribuie

Actorul David Hasselhoff a fost considerat unul dintre cei mai atrăgători bărbaţi din lume şi a fost admirat pentru trupul său sculptat. Fiica sa, Hayley, nu îi seamănă deloc din acest punct de vedere.

David Hasselhoff este unul dintre starurile după care generaţii întregi de femei au suspinat. Actorul american, pe care mulţi îl cunosc graţie serialului de mare succes „Baywatch”, a făcut furori, de-a lungul anilor, cu frumuseţea sa şi cu trupul atletic, foarte bine lucrat la sală.

Deşi tatăl ei a fost catalogat drept un adevărat sex-simbol, fiica acestuia, Hayley, nu l-a moştenit din acest punct de vedere.

În vârstă de 22 de ani, Hayley este o tânără fermecătoare, plinuţă şi care nu se încadrează în celebrele standarde 90-60-90. Cu toate acestea, Hayley Hasselhoff este model. Este actriţă, dar prezintă şi haine pentru grăsuţe. Este model-plus-size din anul 2007.

Este apreciată ca model şi a participat la numeroase prezentări şi evenimente legate de modă.

Hayley este fiica lui David Hasselhoff cu Pamela Bach. Cei doi au fost căsătoriţi între anii 1989 şi 2006. Mai au împreună o fată pe nume Taylor Ann.


Distribuie