Tânără, dar cu ambiţie. O moldoveancă, unul dintre autorii ultimei piese a trupei Fly Project din România

Distribuie

Dorinţa şi perseverenţa sunt două elemente indispensabile succesului. A demonstrat-o o tânără moldoveancă, studentă la economie. La ai săi 22 de ani, a devenit cunoscută în lumea muzicii din România, graţie colaborării cu formaţia Fly Project.

Sandina Şcurea  este unul dintre autorii piesei Like A Star, alaturi de Tudor Ionescu, Dan Denes, Bogdan Pauna, Cristian Treanta, Felix Popescu, Eugen Ghenghea, Eugeniu Doibani. 

„I-am contactat pe facebook, şi Tudor, solistul mi-a răspuns practic imediat şi am început a comunica. Eu i-am trimis o piesă care eu am compus-o, am făcut-o pentru mine şi el mi-a spus că îi place cum compun şi că îi pare interesant felul meu de a compune melodiile”, a spus compozitoarea amatoare, Sandina Şciurea. 

În câteva zile după discuţia de pe Facebook, tânăra era deja la Bucureşti, în studioul echipei Fly Project. Aşa a apărut piesa care, în mai puţin de o lună, a ajuns în topurile posturilor radio.

Tânăra a fost însă nevoită să revină în Moldova, pentru a-şi continua studiile în economie. Totuşi, ea visează la o carieră muzicală acasă.

„Am încercat la noi, dar nu am reuşit. În afara ţării sunt mai multe posibilităţi decât la noi”, a mai spus tânăra compozitoare. 

Sandina ştie că oportunităţile pot să apară în orice moment. Mai ales unde există talent şi dorinţă, succesul va bate neapărat la uşă.


Distribuie
..