Sylvester Stallone, despre rivalitatea cu Arnold Schwarzenegger: Îmi venea să-l sugrum

Distribuie

Actorul american Sylvester Stallone spune că şi-a dorit „să-l sugrume” pe Arnold Schwarzenegger în anii ’80, când se luptau pentru titlul neoficial de cel mai dur om de la Hollywood, potrivit contactmusic.com.

Starul seriei „Rocky” şi eroul francizei de succes „Terminator”, care de atunci au îngropat securea războiului şi au jucat împreună în filmul „Eroi de sacrificiu 3/ The Expendables”, au fost duşmani de moarte la începutul carierei.

„Au fost momente în care nu suportam să ne aflăm în aceeaşi cameră. Arnold era genul de persoană pe care îţi doreai să o sugrumi, în fiecare zi. Adică şi dimineaţa şi seara. Eram atât de competitivi. El era Mr. Olympia. Ne-am lansat cam în aceeaşi perioadă. Bineînţeles, eu am fost primul, dar el era mai mare”, a mărturisit acum Stallone despre rivalitatea intensă dintre ei.

Stallone şi Schwarzenegger apar împreună în cel de-al treilea lungmetraj al seriei „Eroi de Sacrificiu”, alături de alte staruri ale filmelor de acţiune americane, precum Mel Gibson, Wesley Snipes, Jason Statham, Harrison Ford şi Antonio Banderas.

Premiera filmului „Eroi de sacrificiu 3/ The Expendables 3” va avea loc pe 15 august, în Statele Unite ale Americii, însă o copie piratată a lungmetrajului de acţiune a ajuns ilegal pe internet în urmă cu două săptămâni, fiind descărcată de 189.000 de ori numai în primele 24 de ore.

Mediafax.ro


Distribuie
..