Sylvester Stallone, Antonio Banderas şi Salma Hayek promovează Bulgaria | VIDEO

Distribuie

Sylvester Stallone, Antonio Banderas şi Salma Hayek se numără printre starurile de la Hollywood care promovează Bulgaria, într-un clip dat publicităţii de către Ministerul Turismului din ţara vecină.

„Bulgaria este locul în care să vii”, spune Sylvester Stallone, pe un ton imperativ, la finalul materialului video.

Cei trei actori laudă diversitatea peisajelor din Bulgaria, ceea ce o face ideală pentru toţi cei din industria filmului care doresc să filmeze în locaţii spectaculoase şi accesibile ca preţ în acelaşi timp. Lor li se alătură alte celebrităţi, cum ar fi Adrien Brody sau Jason Statham (cunoscut pentru rolurile din filmele lui Guy Ritchie).

„Clipul nu ne-a costat nici măcar o leva”, a declarat Nikolina Angelkova, ministrul Turismului din Bulgaria, relatează Sofia Globe.

„După filmele cu Harry Potter, în Anglia turismul a crescut cu 50%. Game of Thrones, filmat în Croaţia, a crescut popularitatea acestei ţări ca destinaţie de vacanţă”, a exemplificat ea motivele pentru care Bulgaria vrea să se axeze pe promovarea legăturilor ei cu Hollywood-ul.

Clipul va fi proiectat întâi la Los Angeles, în deschiderea filmului Judecata, propunerea din acest an a Bulgariei la Oscarul pentru cel mai bun film într-o limbă străină.

libertatea.ro


Distribuie