SunStroke Project , la un pas de EUROVISIONUL din Vienna

Distribuie

Anul trecut au intrat în Cartea Recordurilor Eurovision iar anul acesta sunt gata să plece după premiul mare de la Vienna.

Se pare că băieţii s-au apucat serios de treabă, aşa că au pornit proiectul de promovare şi lansare oficială a pieselor cu care băieţii de la SunStroke urmează să participe la Eurovisionul naţional. Piesele sunt este extrem de stilate şi nu au nevoie de mare prezentare, ritmul şi versurile acestora spun totul.

Piesele lor au ajuns în topurile Norvegiei, Suediei, Finlandei, Rusiei, iar acum vor să cucerească din nou publicul european. SunStoke Project participă anul acesta la preselecția națională pentru Eurovision cu două piese ”Lonely” și ”Day After Day”.

 Prima piesă, intitulată ”Lonely”, a fost  compusă de liderul, fondatorul și autorul proiectului, Anton Ragoza, iar pentru text au conlucrat cu Elena Buga, autoarea care la activ mai multe colaborări cu băieții, are este și textiera piesei ”Fight”, cu care Natalia Barbu a ocupat locul 10 la Eurovision 2007.

Ceea de a doua piesă intitulată ”Day After Day” este un duet cu Dj Michael Ra, moldoveanul care a revenit după o activitate muzicală de doi ani din China. Piesa a fost scrisă de membrii proiectului- Anton Ragoza și Serj Ialovitki, iar pentru versuri a colaborat cu textiera Elena Buga și Dj Michael Ra.

Aşa că pe 14 ianuarie, de Anul Nou pe vechi, trupa împreună cu producătorul său, Serghei Orlov au lansat oficial cele două piese.

De menţionat este faptul că cele mai multe comentarii a strâns piesa „Day after day”, o piesă de club, superdansantă.

Baftă baieţii!

 


Distribuie
..