Ştefan Bănică, pentru prima dată în public alături de noua sa iubită, Lavinia Parva | FOTO

Distribuie

Ştefan Bănică a ieşit pentru prima dată în public împreună cu Lavinia Parvă. Cei doi au fost fotografiaţi de paparazii în timp ce se deplasau cu maşina la Ştefan acasă.

 De mai bine de o săptămână, Ştefan Bănocă şi Lavinia Parvă au recunoscut faptul că trăiesc o relaţie amoroasă, iar de atunci publicul urmăreşte atent povestea noului cuplu bombă.

Până şi Andreea Marin a avut reacţie la proaspăt formatul cuplu, aceasta făcând declaraţii controversate, iar Lavinia şi Bănică îşi văd liniştiţi de relaţie, dar şi de viaţa profesională, scrie spynews.ro.

Cei doi au fost prinşi în imagini în timp ce se întorceau de la Teatrul de Comedie, acolo unde Ştefan a început prima stagiune, iar noua sa iubită a vrut să îi stea alături. Zâmbitoare, Lavinia era îmbrăcată într-un un sacou negru peste o bluză albă. La finele spectacolului, Ştefan părea destul de obosit şi alesese să poarte o şapcă, probabil pentru că după interpretarea actoricească a plecat în grabă şi nu a mai stat să îşi „facă” freza. Lavinia pesemne că a fost tare impresionată de rolul lui Bănică Jr., căci un lucru este cert: după ce piesa a luat sfârşit, cei doi au mers direct acasă la el, în fostul cămin conjugal al lui Ştefan şi al Andreei Marin


Distribuie
..