Ştefan Bănică are o nouă IUBITĂ. Află ce artistă din România l-a cucerit | FOTO în articol

Distribuie

După divorţul de Andreea Marin, în jurul lui Ştefan Bănică s-au tot format diferite zvonuri despre aventurile amoroase în care este implicat. Acum însă, Ştefan a hotărât să pună punct tuturor speculaţiilor şi a recunoscut faptul că se află într-o relaţie de iubire cu Lavinia Parva.

Zvonul că Ştefan Bănică şi-ar fi refăcut viaţa personală şi ar fi avut o relaţie amoroasă cu Lavinia Parva, fosta solistă a trupei Spicy, de când încă nu a fost pronunţat divorţul, persistă de mult timp în presă. În timpul de faţă, artistul s-a hotărât să facă lumină şi a dezvăluit pentru presă faptul că el şi Lavinia trăiesc un început frumos de poveste de iubire.

Observ că într-o societate plină de frământări social-politice, unii nu pot dormi din cauza vieţii mele particulare. Pentru a linişti ‚spiritele’, declar că sunt deocamdată la începutul unei relaţii cu Lavinia Parva şi nu ascund lucrul acesta. Sunt un om matur, liber şi e dreptul fiecăruia dintre noi să-şi trăiască viaţa aşa cum consideră, fără a simţi nevoia de a da explicaţii. Este alegerea mea şi sper să o respectaţi. Mulţumesc!”, a declarat Ştefan Bănică  pentru agenţia de presa Mediafax.

Amintim că la începutul acestui an Ştefan Bănică Jr. şi Andreea Marin au decalarat că divorţează, după o căsnicie care a durat şapte ani. Cei doi au împreună o fetiţă, Ana Violeta.


Distribuie
..